Maria Kalff

Nucleus Coach in Amsterdam

Mijn naam is Maria Kalff. Ik ben Nucleus Coach in Amsterdam. Ik ben als coach breed inzetbaar en kan helpen bij allerlei klachten, maar de meeste ervaring heb ik met het behandelen van angsten, verlies, stemmingsklachten, stress en relatieproblematiek. Ik help je met het aanpakken van je probleem. Ik kan je leren dat ook bij jou de kracht in jezelf zit. Mijn motto is: Als je altijd hetzelfde blijft doen, dan verandert er niets.
Ter voorbereiding op ons eerste gesprek stuur ik je een vragenlijst, die wij samen doornemen tijdens het intakegesprek. Tijdens het gesprek gaan wij het probleem in kaart brengen, zodat wij snel tot de kern komen. Dat is ook belangrijk voor de aantal sessies dat nodig is om weer in je kracht te komen.

0
Patiënten
0
Branches
Controle

Als ik eenmaal een helder beeld heb gekregen van jouw hulpvraag, dan gaan we aan de slag en bepalen we samen een aantal doelstellingen voor je. Ik benadruk graag het positieve, want het is mijn doel dat jij de controle terugkrijgt over je leven.

Contact

Contact Ik ben een betrokken en bevlogen coach. Contact maken gaat mij makkelijk af en door mijn open houding zul jij je snel op je gemak voelen in mijn praktijk. Dat vind ik heel belangrijk, want ik wil dat jij je veilig genoeg voelt om te kunnen zeggen, wat je denkt of voelt.

Gevoel

De Nucleus Methodiek is een gevoelsvak, maar ik heb een nuchtere aanpak en probeer onze gesprekken zo veel mogelijk concreet te maken. Ik ga niet onnodig graven naar problemen die er niet zijn, want het heeft helemaal geen zin om te wroeten in dingen die niet relevant zijn. Ik probeer het juist begrijpelijk, behapbaar en overzichtelijk te houden. Goed om te weten dat de Nucleus Methode niet zweverig is, maar direct tot de kern gaat en daardoor terugval voorkomt.

"Nucleusnu coaching building a better tomorrow"

De relatie tussen coach en coachee

Tijdens de coaching staat een positieve, vertrouwde relatie centraal en moet je als coachee (degene die gecoacht wordt) zelf gemotiveerd zijn om jouw gestelde doel te behalen. Het is dus belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat jij de ruimte hebt om ook moeilijke zaken vrij te bespreken, maar ook dat je niet verwacht dat jouw coach wonderen verricht. Je kunt een coach zien als een gelijke, iemand waarmee jij kunt sparren om zo zelf tot de juiste inzichten te komen. Daarvoor moet je open en eerlijk met jouw coach kunnen communiceren. De coach creëert de structuur en de voorwaarden waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.
Wil je met een coach aan de slag?

Met een coach aan de slag?

Ik denk graag met je mee. Bel mij voor een vrijblijvend advies.
Ik kijk samen met jou naar jouw hulpvraag en wanneer gewenst kan ik direct een afspraak voor je inplannen die bij jou past.

• Persoonlijk advies

• Geen wachtlijst

• Direct een afspraak

Ervaringen

Luister naar patiënten die al ondersteuning en coaching hebben gekregen

Gina

Had last van depressie

Maria gaat professioneel te werk. Na een goed intakegesprek en doelstelling zijn wij aan de slag gegaan. Door deze nieuwe Methodiek was ik nieuwsgierig hoe dit zou uitpakken.

Roos

Had last van faalangst

Nou ik was superblij met het resultaat. Eindelijk heb ik geen last meer van faalangst. Ik stroomde door mijn hele lijf en een lach op mijn gezicht.

Geer

Had last van depressie

Het werkt dus en ik weet nu, dat veel van heel vroeger kwam. Ik heb nu meer energie gekregen en begrijp wat er in mij speelde. Maria dank voor je zeer kundige hulp. Je bent echt aan te bevelen!

Change Your Life

Laten we het proberen, wat heb je te verliezen? Zet de stap…….