NucleusNu Methode

Wat is de NucleusNu methode?

Dit is een methode, die vanuit de kern van een onderliggend trauma, je gevoel verbuigt en transformeerde. Daardoor geen terugval kent.
Een negatief gevoel wordt omgezet naar een positief gevoel, zodat de werking van een goed evenwicht tussen je linker- en rechter hersenhelft ontstaat. Dit werkt in je onbewuste door en wordt herkent, zodat het trauma zich anders laat herinneren.
Daardoor creëer jezelf een snelle persoonlijke groei van binnenuit in je welzijn.
Het helpt je in de toekomst je houding te geven, te herkennen, te versterken en verwerken, waar nodig.
Dit geeft veel kracht bij vaak fysieke problemen.

Je wordt een ander mens…. je opent je levensboom, waarin je de wortels andere vormen laat creëren, zodat de schors beter ademen kan, de bladeren groener worden en je vreugde in het leven geven in deze soms toch al zo’n ingewikkelde wereld.

Depressie

Als uw depressie verdriet een afwezigheid in uw dagelijkse leven problemen veroorzaken, dan is de NucleusNu methode voor u bedoeld.

Online Coaching

Als u problemen ondervindt bij het bijwonen van directe sessies, kunt u gemakkelijk overal in de wereld een online sessie inplannen theorie.

Relaties

Huwelijksproblemen of elk soort probleem waarmee u met uw partner wordt geconfronteerd, kunnen met uw medewerking worden aangepakt.

Kinderen

Als u denkt dat uw kinderen hulp nodig hebben bij levensuitdagingen, zijn ze welkom om therapiesessies bij te wonen en obstakels te overwinnen.

Anti-Stress

Als stress uw dagelijkse activiteiten verstoort, zullen therapiesessies u helpen om met deze situaties om te gaan. 

Angsten

Ups & downs maken deel uit van ieders leven. Als je hulp nodig hebt met het omgaan van je angsten of driftbuien, plan dan sessie in.

Ervaringen

Luister naar patiënten die al ondersteuning en coaching hebben gekregen

Gina

Had last van depressie

Maria gaat professioneel te werk. Na een goed intakegesprek en doelstelling zijn wij aan de slag gegaan. Door deze nieuwe Methodiek was ik nieuwsgierig hoe dit zou uitpakken.

Roos

Had last van faalangst

Nou ik was superblij met het resultaat. Eindelijk heb ik geen last meer van faalangst. Ik stroomde door mijn hele lijf en een lach op mijn gezicht.

Geer

Had last van depressie

Het werkt dus en ik weet nu, dat veel van heel vroeger kwam. Ik heb nu meer energie gekregen en begrijp wat er in mij speelde. Maria dank voor je zeer kundige hulp. Je bent echt aan te bevelen!

Change Your Life

Laten we het proberen, wat heb je te verliezen? Zet de stap…….